Első osztályú esküvőhelyszín Nógrád megyében!

A Szent Flórián Fogadó kedvelt esküvőhelyszín Nógrád megyében. Fogadónk ideális esküvőhelyszín 100-130 fős családias hangulatú esküvők megrendezéséhez. Igény szerint biztosítani tudjuk további 30 fő elhelyezését az étteremmel egybekötött zárt teraszunkon ill. a nyári időszakban 40-50 fő befogadására alkalmas fedett kerthelyiséggel tudjuk kiszolgálni az igényeket.

A csárda igényes és bensőséges megjelenése, szolgáltatásaink színvonala, tapasztalatunk és maximalizmusunk által arra törekszünk, hogy még inkább emeljük e különleges nap fényét.

Ha idén leköti esküvőjét nálunk jövő évre, az idei árakat tudjuk biztosítani! A vendéglőben lévő eseményeket profi fotózással KEDVEZMÉNYESEN megörökítjük.

Kedvező “All Inklusive” ajánlatunkon keresztül Ön lehetőségeihez mérten és kiszámíthatóan alakíthatja költségeit az általunk biztosított színvonalat és minőséget garantálva, Ön és vendégei legnagyobb megelégedésére. Tervezhető, nincs váratlan meglepetés, kiadás.

Csárdánk “ALL INCLUSIVE” ajánlata:

  • pezsgős köszöntés
  • vacsora (az étlapunkon szereplő tálajánlatainkból igény szerint választható)
  • éjféli étkezés
  • továbbá korlátlan italfogyasztás a megadott alkoholos és alkoholmentes italokból

Ezenkívül természetesen egyéni igényeket és kéréseket is teljesítünk mint pl.: polgári szertartás a festői Nőtincsi-tó partján vagy Svédasztalos vendégvárás 1700Ft/fő áron

Ha Ön különleges esküvői helyszínt keres Nógrád megyében vagy akár Pest megyéhez közel, akkor a Szent Flórián Fogadó kiváló esküvőhelyszíne lesz lakodalmának. Nézzen bele az esküvőkről készült képgalériánkba:

Kérje ajánlatunkat esküvője megrendezésére!

Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, hogy ajánlatot adhassunk Önnek esküvője kapcsán!
Adatait bizalmasan kezeljük, azokat harmadik személynek nem adjuk ki.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefon (kötelező)

Esküvő időpontja:

Tervezett létszám:

Dekoráció:

igennem

All Inclusive ajánlatunk érdekli-e:

igennem

Polgári szertartást kér-e a nőtincsi tónál:

igennem

Megjegyzés, kérés, üzenet:

További információk és egyedi kérések esetén forduljon bizalommal Kassai Lívia rendezvényszervezőnkhöz az alábbi elérhetőségeken:
Mobil: +3630/970-2157
Csárda Tel: (06-35)360-185
Email: info@szentflorianfogado.hu

go back to the top