Vendéglőnk hangulata családias, magyaros és hagyományőrző, ötvözve a mai modern stílussal.
Szeretnénk elérni, hogy a hozzánk betérő vendégek bepillantást nyerjenek a régi idők világába Csárdánk hangulatán, ill. hagyományőrző rendezvényeinken (pl: Parasztlakoma) keresztül, gasztronómiai élvezetekhez jussanak tájjellegű és különleges ételeink által, a mai kor igényeit figyelembe véve.

Belső termünk 80 fő befogadására alkalmas, melyhez csatlakozik egy 30 férőhelyes zárt terasz és egy hátsó fedett kerthelyiség grillsütővel, kivetítővel és projektorral, szintén 30 fő részére nyújtva kellemes kikapcsolódást a nyári napokban. Az étteremhez saját parkoló tartozik.

A Szent Flórián Fogadó ma

A Szent Flórián Fogadó ma

A Csárda

Ételeinkben a környék gasztrokultúrája testesül meg folyamatosan megújuló étlappal, így igyekszünk változatossá tenni kínálatunkat. Csárdánk bőséges adagokkal, széles ételválasztékkal, kedvező árakkal várja kedves vendégeit. Magyaros jellegű ételeink természetes alapanyagokból készülnek, megőrizve a népies magyar konyha ízeit. Különösen büszkék vagyunk háziasan készített ízletes leveseinkre, ropogós sültjeinkre, halászlénkre.

Célunk, hogy a vendéglátást a maximalizmusunknak köszönhetően úgy élné meg nálunk, mind a helyen, a kiszolgáláson és az ételeinket, hogy jó hírünket terjessze és mint visszatérő vendéget köszönthessük újra.

A Szent Flórián Fogadó ma

A Szent Flórián Fogadó ma


A Szent Flórián Fogadó télen

A Szent Flórián Fogadó télen


A Szent Flórián Fogadó ma

A Szent Flórián Fogadó ma


A bejárat belülről

A bejárat belülről


Esküvő a Csárdában

Esküvő a Csárdában

A Panzió

A hozzánk ellátogató vendégek a gasztronómiai élményeken kívül igénybe vehetik a Panziónk összkomfortos szolgáltatásait. Ha Nódrád megyében jár akár csak a környék nevezetességeit meglátogatni, akár átutazik, a Szent Flórian Fogadó igényes szállást biztosít Önnek.

A Szent Flórián Fogadó folyosó

A Szent Flórián Fogadó folyosó


Szoba

Szoba


Szoba ággyal

Szoba ággyal


Fürdőszoba

Fürdőszoba

Események a Szent Flórián Fogadóban

Programkínálatunkhoz tartoznak különböző borvacsorák, főző-showk, parasztlakomák, vadásztalálkozók. Esküvők, családi / céges rendezvények és konferenciák szervezését és lebonyolítását is vállaljuk. Bővebb információkat a „Rendezze nálunk” menüpont alatt találhat.

Kovács Lázár a Fogadóban

Kovács Lázár a Fogadóban

A környék

A környék igen gazdag programokban, látnivalókban. A közel ezer éves történelmű község Nógrád megyében található, Budapesttől 52 km-es távolságra. A települést a Cserhát dombvidéke és a Naszály öleli körbe, ahol számos turista útvonal található, melyeknek egyik kedvelt kiinduló helye Nőtincs, ezzel örömet szerezve az aktív pihenés és a természet kedvelőinek. A Lókos-patak festői völgyében kialakított 40 hektáros tó is remek kikapcsolódási lehetőségeket kínál, amely mind a kirándulók, mind a horgászok paradicsoma. A kifogott halakat vendéglőnkben kedve szerint elkészítjük.

A Tó

A Tó

Ha gyermekkel érkeznek, ne felejtsék el meglátogatni a Seholsziget Élményparkot, ami számos programmal várja vendégeit.
Ízelítőül néhány lehetőség:

  • sétakocsikázás
  • lovaglás
  • állatsimogatás

További információ: www.seszi.hu

A környéken több műemlék és vár is található, mint például a Nógrádi vár. De a világörökség részét képező Hollókő is kitűnő programlehetőségeket kínál.

Várja Önöket Nőtincsre sok szeretettel a Szent Flórián Fogadó Csapata!

Szent Flórián Fogadó csapata

Szent Flórián Fogadó csapata

go back to the top